God morgon!

Är så himla trött i ögonen, ont i huvudet har jag idag också, ska åka till jobbet snart.. Slutar tidigt idag iallafall, skönt.. Då ska jag hem och försöka plugga lite, känns som jag mest skitit i det nu ett tag...

Nu ska jag kasta i mig en macka innan jag måste ut och skrapa rutorna på bilen!

Här kommer bilderna jag målade i lite bättre bild




Human

Igår satt jag hemma vid mamma och målade och ritade lite, använda mina pro markers pennor... Jag blev nöjd med bilderna men när jag scannade in dom på datorn så vart dom lite pixliga, vet inte om det kanske är bättre att ta ett vanligt kort med kameran och lägga ut så..?


Den första bilden jag gjorde

Ganska små blir dom också, ska åka och jobba nu men när jag kommer hem ska jag försöka ta reda på hur man får in dom bäst till datorn...


Bilder från Rallyt!

Här kommer lite av bilderna från Svenska Rallyt som var igår, tyckte som körde lite tråkigt så vart inga speciella kort alls, hade hoppats på att få bilder när dom kom på bredställ och flygande, hehe...







Sveriges starkaste man var också med, men missade att fota hans bil.

Ska sätta mig och rita lite nu för se hur det blir, sen ska jag hem till mamma en sväng under dagen och imorgon är det måndag igen och min lediga helg är över...


Älsklingen

Håller på och leker lite i photoshop, går så mycket lättare när man har kikat på lite filmer från Moderskeppet och så.. Här kommer en bild på Älsklingen som jag tycker är riktigt fin!


Svenska Rallyt!

Uuuhh... Sitter hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem så ska vi åka och handla och laga lite mat. Är helt djupfryst, har vart på svenska rallyt i Fredriksberg i flera timmar! Lite kul men mest kallt. Stannade på vägen hem vid en utsiktsplats och tog lite kort, märker att jag förstår mer och mer av min kamera Canon EOS 450d, så det är bra.









Tog också kort på älsklingen!



Bilder från själva rallyt kommer senare, många bilder att kolla igenom först!


Fredag

Är helt trött i kroppen, har jobbat från 11 i morse! Jätte mycket folk hela dagen, rally, hockey, kuponger och sälenfolk, allt på en gång... men nu är jag iallafall ledig i 2 dagar! =) Så imorgon ska vi nog åka iväg på rallyt om det inte är alldeleds för kallt, ska försöka få lite kort om det går..

Nu har älsklingen gjort mat så vi ska äta och kika på film!

hej då!


Onsdag

Halloo..

Nu har jag gjort lite ändringar här inne på bloggen, men ska försöka fixa lite mer vårigt när snön börjar försvinna..
 
Jag har börjat jobbat ganska mycket och hinner inte med så jätte mycket, ska försöka ta mig ut nån dag och fota lite, funderar på att köpa mig ett zoomobjektiv men vet inte riktigt vad man ska ha, finns så mycket att välja på?

Ska snart krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon och öppna på jobbet, men innan det tänkte jag lägga upp lite bilder sen sist jag vart ut och fotade..







God natt


Personligt bloggar Personligt
RSS 2.0