Snart flyttar vi!

Kom hem från jobbet för en stund sen, fick veta att vi redan imorgon kan flytta in i nya lägenheten! =) och när jag kom hem hade älsklingen vart jätte duktig och packat och skruvat ner alla hyllor och plockat isär hela sängen, jätte duktigt <3 Så imorgon hoppas jag träningen och flyttar lite istället! =)
Nu ska jag mysa ner i soffan med Dobby och J och kika på en film..
Byebye

Tisdag

Har vart på två träningspass idag, känner mig sååå duktig! =) först vart det cirkelstyrka i 30 minuter, det jobbigaste jag vart med om.. Eller nej justja, jag var ju på core 30 min efter och DET var det jobbigaste jag gjort! Ojojoj.. Men nu känns det i magmusklerna ivarjefall att jag gjort något.
Nu ska jag äta lite mat. Här kommer två bilder sen jag var och fotade med lillebror..

Första träningspasset!

Jaha idag har jag vart på mitt första träningspass, step vart det, kul men svårt. Ska på det nästa vecka igen! =)
Mår superdåligt efter träning... Mådde illa direkt efter och trodde det skulle bli bra med mat, men vart bara värre, blää.. Hoppas det är borta imorgon, då blir det jobb!
Var med bror en sväng idag och fotade, har inte orkat lagt in dom på datorn och så än, får bli i morgon eller i helgen!
Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med Dobbysnus, God natt!

Vårnytt

Igår satt jag och syster och skulle beställa kläder från H&M, min syster hade sett en bikini som jag ville ha, och att den hade kommit in i min strl igen så vi skulle skynda oss och beställa efter jag slutade jobbet. När vi väl skulle beställa så var bikinin redan slut!! Så jag fick beställa en mindre ifall att, men idag när jag kollade hade den kommit in i min strl igen, så jag skyndade mig att beställa innan de tar slut igen! Beställde lite annat också..
Fick hem nya katalogen igår, hittade en skit snygg skjorta med puffärmar, men idag när jag skulle beställa så var den redan slut? Hur kan det ta slut på en dag? Billig var den också...
Idag ska jag gå på step för första gången med Linnéa, hoppas det inte är allt för svårt, kommer nog skämma ut mig nog mycket ändå, haha...
Men innan de ska jag umgås lite med min lillebror i deras foto"studio", får se vad resultaten blir av det.

Grått

Igår var jag och pappa iväg på lite shopping, egentligen till han, men jag hittade lite jag med!
Vart en Kudde med kordinationer vart New York ligger och en trälåda där jag hade tänkt förvara mina fina Elle-tidningar. Men sakerna får inte komma på plats förens vi flyttar, bara nån vecka kvar nu! =)
Nu ska jag springa ut en vända med Dobby sen kommer Ann-Sofi och hämtar mig för vi ska till gymmet, första gången för min del, får hoppas det går bra..

Sjuk...

Halloo..
 Började jobba i morse men mådde inte alls bra så som tur var kom Vickan och bytte av mig så jag kunde åka hem... Har vilat och pluggat i 2-3 timmar nu, känns bra att komma en bit på vägen med skolan.. Ska snart göra mat tills älskligen kommer hem från jobbet, kött och ris i sötsursås!
Ska försöka orka packa lite senare om jag inte är helt slut, inte långt kvar tills vi får börja flytta nu, hon som bor där vi ska flytta till sa idag att hon flyttar för fullt och skulle höra av sig när det är städat och klart.. Vi ska vara ute ur lägenheten den 6 april så vi måste lägga på ett kol om vi ska hinna rensa och allt som vi har tänkt att hinna med.. Sälja lite möbler som vi inte vill ha kvar ska vi göra också..

Ne nu måste jag nog börja med maten!


God morgon!

Hej hej...

Ska strax i väg till jobbet, slutar tidigt idag, skönt. Så då ska vi först hälsa på Js farmor som är här sen ska vi börja packa, vi ska nämnligen flytta sista mars! =) så vi måste skynda oss lite, vi hade tänkt att rensa allt medans vi ändå håller på, slipper man släpa på samma skräp jämt.

Nu måste jag skynda mig lite innan mamma kommer och ska skjutsa mig till jobbet!


Personligt bloggar Personligt
RSS 2.0