Liseberg

I helgen har vi vart i Göteborg och bott i stug/hotell och vart på liseberg med Robin och Isabelle.. Riktigt kul var det, åkte en del karuseller och spelade bort pengar utan att vinna, men Robin och Isabelle vann en varsin stjärnvinst såklart... Vi var ner och kikade på havet en sväng också, men var mulet, inge folk och lågvatten så inget att se.. 

 


Tillskott i vår lilla Familj

För ca 2 veckor sedan fick vi tillskott i våran lilla Familj! En liten tjej vid namn Caramia vart vår nya familjemedlem, liten och naken.. Caramia vart ett jobbigt namn att uttala flera gånger om dagen, så Idag heter Hon Sally. Dobby har äntligen fått en kompis och tjej! Allt fungerar bra och hon är supermysig, förutom när hon kissar inne, hon är inte 100% rumsren än, hon är snart 9 månader gammal.

I början var hon rädd och lite skygg, men det har gått framåt hon är mer framåt och busig och bättre blir de, vi trivs bra med varandra!

Dobby

Var ut till Joakims vän för ett tag sen så dobby fick springa lite, för en gångsskull hade jag kameran med mig! Så vart några foton.
Nu ska jag nog åka till mamma en sväng, men när jag kommer hem ska jag visa vårat tillskott i familjen!

Food

*pust*.. Kom nyss hem efter en promenad med Marie, vi skulle ha solat men det var fullt, och dom stängde så vi tog en promenad istället. Ska sola imorgon bitti istället innan vi ska iväg på studenten..
Var hem till mamma en sväng och lagade lite mat, tyckte hon kunde få slippa de för en gångs skull. Så då fick det bli Kyckling med potatis, rotfrukter och beasås! Gott vart de, men fullt i magen!
(dålig mobilbild)

Imorgon blir det studenten för Jockes kusin, då blir det mat på China, mums! 
Sen efter det ska jag hem till Sara och vi ska spela lite brännboll och kubb och dricka lite, ska bli skoj!!
Nu ska jag kika lite på Tv och sen diska en del av berget som står i köket..

Personligt bloggar Personligt
RSS 2.0