Fina klänningar hos Nelly!

Gå in på Nelly och kolla in alla fina fest klänningar dom har som passar perfekt till jul och alla festligheter, jag ska kika om jag hittar någon som passar tills min födelsedagsfest! =)


1:a Advent & Lussebullar

Idag är det första advent så jag och min syster har gjort lussebullar idag! Goda vart dom! 





Nu Mitt feta grekiska bröllop!


Workday..

Jaha då var man hemma igen efter att ha stekt lite hamburgare! Vart en ganska dryg dag idag...

Hämtade mina skor från nelly, men då var dom förstora så jag tappar dom, typiskt! Bara för jag hittar billiga skor så ska dom inte passa alls... Men imorgon ska jag till borlänge, kanske finns nåt där..
Imorgon har jag prov också så jag lär väl sätta igång och börja plugga kanske?!

Fick en väska från Nelly också, visar den sen nån gång!


Stackars grisar!

Fy F*n säger jag bara! Fy F*n stackars grisar! Jag vet att dom "bara" är mat för vissa, men dom plågas och är riktigt vanvårdade! Dom äter av varandra, går på betongen utan halm, såg även att en gris tappat ögat och innehållet hängde ut, men dom som har grisarna bryr sig inte! De är ju förfasiken djur! Levande varelser! Man (dom flesta) behandlar inte sina hundar, katter på det här viset, varför ska då grisarna bli behandlade så? Bara för att dom ändå ska slaktas och se goda ut på julbordet, eller?

Jag tycker det är sjukt! Sjukt sjukt sjukt!
Vad tycker du/ni om det här? ska ni skippa julskinkan i år som 1 av 5 svenskar ska göra?


Dålig uppdatering!

Nu har jag vart ganska dålig på att blogga i några dagar, men allt känns så tråkigt när det är så tråkigt väder ute!

En liten kul sak som har hänt iallafall, imorse när jag och J skulle åka iväg så kom vi till parkeringen och såg att våran bil vart borta!! Då har J köpt en ny bil igår när jag var och jobbade med pappa från 13-04, så han hade lite tid på sig! En BMW vart det en svart sådan, riktigt fin faktiskt!

Har också vart fattig, kan det vara ett skäl till att det är tråkigt att blogga? Imorgon är det löning och så, då kanske bloggandet kommer tillbaka! =)

På lördag ska jag på bio med Bästa Linnéa, New moon ska vi se och på kvällen blir det middag med jobbet på china och sen utgång med Byz! =) Hoppas dom spelar riktigt bra!

Moster min ville att Dobby skulle få vara med mer i bloggen så här kommer en bild!


En tidig födelsedagspresent!

Idag var jag och mamma till borlänge och jag hittade ett par snygga boots! Jag har velat ha ett par boots länge men har inte hittat några som jag tycker passat de jag vill ha men idag så, idag hittade jag ett par snygga! Så jag fick dom av mamma som en tidig födelsedagspresent! =)





Snygga va?


En fläckig önskelista


Såg på Ginatricot att dom hade lite fina underkläder i leopard så det är något jag önskar mig!




Plugg plugg och plugg

Det känns som jag bara pluggar... har ett ganska stort prov på fredag sen ska jag vara klar med engelska uppgift på måndag så måste verkligen få in allt i huvudet så jag klara det.

Har hunnit tränat två dagar denna vecka också, så imorgon ska jag få jobba en stund sen ska vi och träna sen måste jag plugga igen, ska få hjälp med lite procentfrågor imorgon av mamma sambo... hoppas jag fattar något.

Nej nu måste jag slå upp boken och göra några uppgifter och kolla lite på bonde söker fru också..

Mitt paket från nelly har kommit, men jag måste vänta tills pengarna kommer för att hämta ut det, ska bli spännande och se om det passar och så..


Träning

Har precis kommit hem från gymmet, är ganska slut i benen känns lite som spaghetti! Körde lite mage men mest på step-maskinen.. Ska ner i morgon också, men lite tidigare, känns dumt att träna när det är en massa folk som kollar, känns som jag ska träna fel och så sitter nån och kollar och skrattar inombords, hehe...

Nu blir det spaghetti och bacon med rödbetsallad! Mums... Sen måste jag plugga, har ett ganska stort prov på fredag och på måndag ska jag vara klar med engelska uppgifter så ska verkligen försöka plugga någon timme varje dag så jag klarar kurserna!

Nu ropar magen efter mat! Hej då


En månad kvar!

Idag är det precis en månad kvar tills jag blir 20! Tyckte det var nyss jag sa att det är 8 månader kvar, tiden går snabbt, kanske lite för snabbt också? Känns som jag går och väntar på att något som kallas "det" ska hända... Nåt som förändrar livet lite grann, fast jag måste väl göra nåt för att det ska hända.... Ska nog börja med att ta tag i träningen och så, det kan vara en bra början, ölkaggen börjar komma.. haha..

Imorgon ska jag till skolan och träffa min engelska lärare får se hur det går.. En sväng på gymmet också förhoppningsvis! Men nu ska jag gå och sova så jag orkar allt jag ska försöka göra imorgon!

God natt!


Hemklickat!

Ohh jag hittade lite fint på Nelly.com, tog en väska och ett par skor och det gick på ca 200 med frakt och postförskott, så rena kapet!


Smygrea på Nelly.se

Nu har Nelly.se smygrea för medlemmar, Koden du ska använda för att komma in på rean är SECRETSALE då är det 50%-60% på över 500 varor!


Puffärm

Sitter nere vid mamma på hennes jobb, väntar på att klockan ska bli ett så hon får sluta och vi kan åka till borlänge... Ska handla denna supersnygga tröja!

Tycker den ser ut att vara lite extra lång och bra. Och sen kostar den bara 129kr!
Finns i andra färger också, men jag vill ha en svart, passar till allt....


Face Stockholm

Halloj!
Har settat och skrivit ett ganska långt inlägg sen dör internet lagomt tills jag ska publicera inlägget, ja vad händer då? Hela inägget försvinner! Blogg.se borde ha att inlägget sparas var 3:e minut eller så, så man slipper göra om ett helt inlägg...

Har settat och planerat lite på min födelsedag, vad vi ska äta och hur mycket det går åt och så, men börjar blir ganska klar i huvudet på det nu iallafall...

Var till synsam idag och hämtade ut mitt recept, tänkte jag skulle beställa ett par glasögon, har börjat fått jätteont bakom ögonen och i tinningen och det håller i sig, blir värre varje gång jag läser eller sitter vid datorn så kanske är bäst att skaffa sig ett par. Kollade lite på skoj inne på synsam och hittade ett par som jag fastnade för ganska rejält! Ett par svart ganska tjocka bågar från Face stockholm, men dom kostar 2000 bara bågarna, lite för dyrt just nu, men snygga var dom! Eller vad tycker du?


Gillar mönstret som syns lite diskret på bågarna...

Nu ska jag plugga, har prov imorgon, och jag har så ont i huvudet så det känns som att ögonen ska ploppa ur!


Bonde söker fru & Lyxmiddag

Sitter och tittar på bonde söker fru och älsklingen har gjort lyxmat idag, mos och fiskbullar, hehe...



Var och hälsade på hos Linnéa idag, vi satt och prata lite och kollade på Twilight, den filmen är riktigt bra! Vi sa att vi ska gå på 2an på bio, hoppas det är lika bra, för en del uppföljare brukar vara sämre än ettan...

Köpte sånt hälinlägg idag till skorna, och det vart bättre och det kostade bara 20kr, så det var billigt och bra!


Onsdag

God morgon!
Nu när jag gick in på bloggen såg jag att ni var en hel del som var in hit i går, och det var kul att se! =)

Jag har precis vaknat för en stund sen, ska plugga lite och skicka in uppgifterna sen ska jag gå ner till mamma på jobbet så ska vi åka upp på stan på lunchen och kolla efter såna där inlägg till skorna, så jag kan ha dom på mig i helgen kanske, om ryggvärken har gått över förstårs!'

Sen lite senare ska jag hem till L och hälsa på!


Grey heels

Idag kom mina skor från Nelly.se och dom var verkligen fina, annars brukar man bli besviken på att materialet eller annat inte är som man trott, men dessa var verkligen snygga! Men lite lite stora men ska köpa sånt hälinlägg någon tipsade om..





Dom var väldigt höga, tror klacken var 12 cm, jag vart lika lång som J i dom, hehe...

Nu ska vi fixa tvätten och sen åka hem till mami och äta och kolla på Ullared!


Bloglovin

Vill bara påminna att ni gärna får följa mig via bloglovin.se !
Där kan du lätt hålla koll på dom bloggar du läser dagligen!

bloglovin


Måndag

God morgon! Eller middag kanske....
Är helt slut efter lördagen, då var jag ut med en kompis och vi hade riktigt kul! Men det var inte lika kul igår, kroppen var helt seg ända till kvällen vid 8 tiden började jag känna mig som en människa igen, gick och la mig vid halv 10 igår och vaknade nu för ett tag sen, sov mer än 12 timmar! Kanske behövdes!

Idag ska jag plugga Försäljning och Service, ska vara klar med kursen på två veckor, men det går nog bra, för det mest kan jag sen tidigare. Tvätta ska jag göra också, men J kommer hem lagomt till tvättiden börjar så han får hjälpa till lite...

Senare ikväll är det Ullared på Kanal5, klockan 8 tror jag det var, så då ska jag hem till mamma och kolla på det!

Ne nu ska jag plugga på så jag kommer en bit till provet jag ska ha på fredag, sen ska jag ta en promenad med Dobby innan det är tvätttid!


Idol

Nu har Idol börjat, ska bli spännande och se vilka låtar dom väljer! Rabih är först ut, kanske inte min favorit men han är duktigt att sjunga, vissa låtar! Fast jag gillar nog Tove och Calle mer, och Reza är verkligen jätte duktigt också!

Ne nu ska jag stänga igen datorn och äta lite mat till Idol!


Vintertid

Imorse när vi vaknade var det lite snö men det har snöat hela dagen så nu är det jätte mycket och jäte halt på vägarna, för dom har inte hunnit vart ut och sanda och så, vet inte om snön kanske smälter bort till helgen kanske.. Men det skulle vara lite roligt om det kom mycket snö, fast ändå drygt att behöva frysa, pulsa i snön och skrapa bilrutor! Tog en bild från imorse:


Och en nu på kvällen för nån timme sen:


Imorgon ska jag till skolan och påbörja en till kurs, får se hur det blir, hoppas den går att göra klart ganska snabbt så jag hinner med alla andra fram tills jul då jag ska vara klar!

Nu måste jag hoppa i säng så jag verkligen orkar upp imorgon bitti!
Godnatt


Nytt kök!

Tidigt i morse kom gubbarna som skulle fixa köket, och dom är redan klara!
Tänkte jag skulle visa hur fint det blev! =)













Vart det inte mycket bättre? Men jag skulle vilja ha något på bordet, bara nåt litet, något förslag?


Have2have

Hittade en sida idag jag aldrig vart in på tidigare tror jag! Och dom hade en massa underbara skor! Massa massa...

Här kommer några av mina favoriter:


Alla skor och bilder kommer från have2have.se!

Eftersom det blivit en hel del skor och kommer bli fler så har dem fått en egen kategori som heter Skor/shopping, för jag kommer även visa som nu skor som jag gillar men också skor jag köpt, därför fick den heta så!

Ja och idag har det snöat hela dagen, så det börjar bli en del, snöar det hos er också?


Hemklickat från nelly.com

Igår satt jag och kikade på nelly.com och vart förvånad över dom låga skopriserna!? Så idag har jag beställt hem dessa snygga skor, för endast 250 inkl frakt!

Lite kallt med öppen tå under vintern kanske, men man kan ju alltid ha svarta strumpbyxor under, jag tycker inte det gör så mycket faktist! Vad tycker du?


"Ullaredsbögen"

Ni som såg Tv-serien Ullared i månadgs la nog också märke till Mattiaz som var med? Bögen som var med sin mamma, han har nu gjort en singel! Sen om den är bra eller inte får var perosn bestämma själv.


Pancakes

Kom nyss in från en promenad med Dobby, riktigt kallt ute, undra hur många dagar det går innan snön kommer?

Idag gjorde vi pannkakor utan gluten,ägg och med låglaktos mjölk, fast vi hade glass och björnbär till men magen mådde mycket bättre nu än vad den brukar göra efter ett mål pannkakor! Men pannkakorna vart lite sladdrigare än vanligt, jag vet inte om det beror på mjölet? Dom gick sönder lätt, men dom är nog bland dom godaste jag ätit faktist, riktigt goda...







Ska upp tidigt imorgon, klockan 7 har vi tvättid, sen ska vi gymma och åka och shoppa lite, så nu ska jag gå och lägga mig i tid för en gång skull.. Och på torsdag kommer dom och ska börja byta vårat kök! Äntligen!

God Natt!


Nya skorna har kommit!

Min syster kom med ett öppnat paket och sa att hon var för nyfiken och kunde inte låta bli, så hon hade öppnat mitt paket som innehöll mina skor från Thailand!



Men så var dom lite olika, den ena sitter bra men den andra är låg baktill och mycket bredare så den glappar, det syns på ena bilden att dom är olika också.. Någon som har må förslag vad man kan göra åt det?


Pasta carbonara

Åt mat hos mamma idag och vi gjorde Pasta Carbonara, riktigt gott, men fick lite ont i magen, säkert av mjölken och äggen som var i, tror jag börjar blir känslig igen. När jag var liten var jag allergisk mot just det, så får försöka undvika det ett tag och se...






Fix i headern

Fixade om lite i headern, mamma tyckte jag skulle ha en liten text där det var tomt, så såhär vart det... Bättre?


Bästa och sämsta systemkameran

Aftonbladet har gjort en lista med 15 systemkameror som dom har provat,
http://www.aftonbladet.se/temafotofilm/article6054654.ab
Jag köpte min för inte så länge sen och nu är jag ännu gladare att jag valde den eftersom den är 2:a på listan, och jag är ju bara nybörjare och inte riktigt kommit underfund med alla funktioner, men här ser de ju ut som den är riktigt bra! Nikon D90 som jag tittade på först som är den "stora" kameran hamnade sist på liten, vilket gör mig lite förvånad!


Tv-serien Ullared

Ikväll börjar serien om Ullared och Gekås kl. 20.00 på Kanal 5, dey får vi inte missa!



Såg även att en kompis är med i kön på det här avsnittet...


Ny header

Nu har jag setat i timmar och försökt få en snygg header, jag blir galen! Det blir inte som jag vill... Nu ser den någorlunda okej ut men skulle vilja ha runda hörn på inläggsrutarn och i menyn, får försöka fixa det imorgon för nu ska jag gå och lägga mig..
Vart den okej eller?

God Natt!


Personligt bloggar Personligt
RSS 2.0