20 år!

Idag den 15:e fyller jag 20år! Så jag har fått massa fina paket, men har inte hunnit fota do än så fixar det imorogn.. Då ska jag också hem till min syster som fyller år då!

Nu väntar J och Dobby i sängen så ska krypa ner där.

 


Fototävling

Claudia har en fototävling på sin blogg Temat är Jul eller/och vinter. Här är mitt bidrag, självklart fick det bli en bild från idag när vi var ute i snön som kom i natt! Han tyckte det var riktigt kul ända tills han vart iskall!



Så gå gärna in på hennes blogg och rösta!


Animering av Dobby

Nu har jag gjort min första animering, får se hur det blir..



Imorgon kommer Jannica till stan så ska vi kika en sväng och sen ska vi hem till hennes syster och hälsa på en sväng! Ska fixa lite inför lördag, som närmar sig...

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon,
God natt


New shoes

Hej allisammans! =)
Igår var och mamma i örebro och shoppade, jag hittade dessa snygga skor! Som jag ska ha på mig på lördag när vi firar min 20års-dag, hittade också en klänning men har inte tagit nå kort på den än, vet inte om jag ska ha den på lördag eller om jag ska spara den till julafton!


Nice va? Bara 350kr men vi köpte två par andra skor på skopunkten så dom här vart gratis!


Vann ett nytt sele till Dobby!

Linda Blom har en kalender på sin blogg och varje dag så öppnar hon en ny lucka med roliga saker, och igår vann jag ett sele från Pupstore! Dobby kommer få en riktigt fin julklapp i år!


Bowling och Julmarknad

Igår var jag, Joakim, Robin, J:s Pappa och bröder och Bowla, gick så där, förlora med ett poäng under J!





Idag var jag, mamma, mormor och moster på julmarknad i Bergslagsodlingar, men det var inte så mycket folk så affärerna gick ganska dåligt, men imorgon gör vi ett nytt försök...


Jag och mami


Mammas fina lampkjolar som vi bla hade på bordet för att sälja!


Moster Ann-sofi, hon hade gjort chokladdoppade marshmallows med strössel på, riktigt gott!



Nu ska jag göra lite mat, sen blir det bara att ta de lugnt och kolla på tv, gick nån film som hette 28 Dagar som verkade bra, på Tv4 halv 10...


Egen designad klänning...

Jag har designat en klänning på veromodas hemsida! Så ni är jätte gulliga om ni vill gå in och rösta på den! =)
http://www.yourmoda.se/klanningar/Show.aspx?id=10340


Pysseldag

Halloo!
Kom precis hem efter att ha vart och jobbat, har också vart hos mamma hela dagen och sytt, har sytt två stycken hundoveraller som jag ska ta med på marknaden som jag ska på i helgen.. Imorgon ska jag försöka sy klart två stycken till, nån stackars frysen hund där ute måste det väl finnas som vill ha en ny overall? =)
Ska också få igång på hemsidan/bloggen till mina hundkläder, nu när jag fått igång inspirationen igen, så har du en hund som vill ha ett täcke eller en overall så är det bara att du hör av dig! =)

Nu ska jag kolla på mammas pojkar och sen gå och sova!


Tomtegröt

Kom nyss in efter att vart och jobbat en sväng sen var vi och hämtade våran andra bil. Det är så kallt ute att alla lås hade fryst på den, sen fick vi till slut upp passagerardörren, så jag fick klättra in och ur bilen, kändes lite kul.. Känns nästan som det är 15 minusgrader ute, är helt stelfrusen efter att ha kört en iskall bil! Så nu har jag värmt tomtegröt och ska mysa ner i soffan med Dobby och kanske J om han kan lämna sin dator, och kika på nån film!


Jag har slltid smör i min gröt, vet att många tycker det är äckligt! I skolan vet jag att man fick som nån rödrosa sås/saft som man hade på, ingen hitt direkt tycker jag!
Vad har du på din gröt? Vanligt socker och kanel eller?


Nya Julkalendern...

Sög... Ja den nya julkalendern var verkligen inte bra! Så tråkig att jag hellre tittade på Förkväll! Tror det var förra året när julkalendern handlade om en mamma som var psyksjuk som bodde på nåt hem, hur kul julkalender är det för barn? hmm... Då var det ändå bättre förr...

Nu ska jag åka och jobba en sväng. Måste också tillägga att det är svinkallt i lägenheten! Imorgon får J ringa till vaktis och be han slå på värmen!


Brown

Jag har precis kommit hem efter att ha vart hos J´s pappa, vi har bytt till vinterdäck på bilen och sen vart och kikat i deras lägenhet dit dom flyttar imorgon.. Riktigt fin var den, helkaklat badrum med värme i golvet... Jag hoppas vi kommer få det undertiden vi bor kvar här, det är samma företag vi hyr av så jag tycker vi också borde få det, iallafall nu när dom har höjt hyrorna!

Jag har ju färgat håret också! Fast i lördags gjorde jag det, brunt vart det, men om nån dag ska jag lägga i en lite rödare färg med slingor tänkte jag.. men så här ser det ut nu iallafall...


Fast nästan ingen jag känner har lagt märke till det, konstigt...
Ser det bra ut, eller passade jag bättre som blond?

Snart börjar julkalendern, måste man ju se..


December

Jaha då är det första december idag! Och bara 14 dagar kvar tills min födelsedag! 20 år! =)
Tiden går så himla fort, tyckte det nyss var slutet på Januari.... Nån som såg Julkalendern på tv imorse? Jag skulle ha gjort det men försov mig till 11! så får kika ikväll var det var förnågot, säkert inte alls lika bra som när man var liten, typ mysteriet på greveholm, pelle svanslös, trolltider var också bra men den har jag sett i efterhand... Har ni någon favorit kalender som ni minns?

Idag är solen framme för första gången på lääänge, så ska nog dra med mig J och Dobby senare och se om man kan ta nå fina kort i skogen!



Nu ska jag kila ner till mamma på jobbet, vart spaghetti och köttfärssås över från igår som jag tänkte bjuda på, fast lite torr vart den men...


Personligt bloggar Personligt
RSS 2.0