sunny day

Sitter och myser med Dobby i soffan till Sex and the city - serien.. Fint väder har det vart idag också! Riktigt varmt när solen låg på, så vi var till skuthamn och lät Dobby springa lite!
Imorgon kommer förmodligen mitt paket från H&M! Men nya shorts och skitsnygg bikini!
Hoppas allt passar bara..
Nu är de snart dags för sängen! Nattinatt..

Fredag

Idag är det sol och fint väder ute, och så ska man jobba heela dagen.. Tråkigt..
Men imorgon slutar jag ganska tidigt från jobbet så på kvällen blir det brännboll och umgås med Linnéa och alla andra, men förmodligen blir det regn bara för att man ska göra nåt speciellt!
Får hoppas på fint väder på kvällen ivarjefall..
Nu ska jag fixa mig sen gå en vända med Dobby och sen börja gå mot jobbet så jag hinner i tid.
Linnéa & jag förra sommaren!

Hudvård

Idag vart jag och Frida en sväng till Borlänge och shoppade loss, vart lite mer än vad vi tänkte oss, men roligt var det! Handlade lite olika grejor, åt mat och bara umgicks, vilket var väldigt länge sen så det vart på tiden!
Inne på H&M hittade jag lite nya hudvårdsartiklar, rosa dessutom!
Dom luktar riktigt gott!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på Aristocats, en riktigt gammal Disney film för er som minns! =)
God natt!

Rea hos Ellos!

Klicka på bilden för att komma till Ellos stora rea!


Lite inspiration

Det står ganska stilla här inne, jag vill gärna visa hur jag bor nu, men det är alltid så stökigt, och när det inte är det så är det fortfarande inte så som jag vill ha det.. Men snart så... snart så... Här kommer ett smakprov hur jag vill få till det hemma, så är du duktig att fixa kom gärna hem hit och hjälp mig!
Självklart vill jag ha lite växter och tavlor och sånt.. Vill få en hemtrevlig känsla, lite av new england mest!
Så nu ska jag gå och försöka fixa lite i mitt pysselrum så kanske det kommer upp nån bild sen!

Regissörstol

Nu har lagt ut denna skönhet på Min Tradera, har en själv som står hemma och är superfin! Älskar dessa regissörstolar, passar så bra i vita och lexington inspirerade hem!

Uppdatering

Nu har det vart ganska ouppdaterat här ett tag... Tråkig blogg har jag också... Men en ny design är på väg snart.. Har också hunnit flyttat och nästan fått i ordning i lägenheten, dock står jag utan internet vilket inte är kul alls.. kanske därför det vart dött här ett tag... Men när internet, våren och solen kommer kanske man kan få lite mer inspiration att göra saker!
Håller på och ska sy och fixa till en jättefin sak som jag ska visa sen som jag även kommer att sälja på tradera här nu om nån dag.. Något som jag tycker är så himla snyggt att ha hemma i sitt new england/lexington/vita hem!
Slänger ut bilder när jag är klar om en liten stund!

Personligt bloggar Personligt
RSS 2.0