Dobby


Hittade Dobby sovandes i förmiddags och var tvungen att ta ett kort!


The gorilla

Hejsan!
Sitter och väntar på att Marre ska komma och även Sandra, sen ska vi dricka lite och umgås sen blir det utgång med Ebba Gold!

Jag och Marre var och shoppade igår, vi fyndade lite grejer, bland annat denna snygga gröna klänning med fet rosett och metallicrosa tights,så det ska hon ha på sig ikväll, hahhaa...




Vi hittade också jackor vi var tvugna att köpa! Haha nee skoja bara....

Efter shoppingen så vart det Idol hemma hos mig med ost och kex och lite vin, trevligt och mycket roligt hade vi! Marre tog ett kort på mig som jag ska skicka in med mina jobbansökan, man får alltid jobb lättare med ett foto på sig själv..


Eller vad tror ni? Får jag jobb snabbare med denna bild! haha... Två vindruvor instoppade under läppen!

Nee nu ska jag fixa mg lite, kanske slänger upp bilder under kvällen annars kommer det nog imorgon! Ha en trevlig lördag!


Kall morgon

Sitter och väntar på att J ska kliva upp ur sängen så ska vi käka frukost innan jag ska ner till tåget och åka till borlänge och shoppa! Jag ska nog kika efter ett par boots och nån t-shirt men inte mycket mer än så, måste hushålla med sista pengarna, långt kvar tills nästa lön!

Ikväll är det idol! Det har jag laddat med ostbågar till! Vilka är era favoriter?
Själv gillar jag Tove och Calle, gillade Niklas också men han åkte ju ut förra gången, synd nog.

Frukost nästa!


Pysseldag

Halloj allihopa!
Är nyduschad så ska snart krypa ner i sängen, ska upp tidigt och åka och shoppa med en kompis imorgon! Nog för jag varken har pengar och så va jag i Ullared nyss, men det kan vara lite trevligt att hitta på något också!

Har vart hos mamma hela dagen och pysslat lite, vad vi har pysslat med får ni se bild på när vi är klara! Jag tror nog att det kommer bli riktigt bra när det blir klart!

Mina skor jag vann från tradera har nu blivit skickade från thailand så jag hoppas dom kommer i början på nästa vecka!!! =) Synd att dom inte hinner komma tills på lördag då ska jag ju ut på Solo med några vänner, halloweentema men tror inte vi ska klä ut oss, hade vart lite kul men känns lite jobbigt också...

Nej, nu ska jag ta och gå och lägga mig i någolunda tid för en gångskull!
Hörs imorgon, nattinatt..

Ps. ska nog färga håret imorgon!


Ska jag bara färga utväxten eller ska jag prova en ny färg?


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Torsdag

God morgon! Har nyss vaknat av att en massa folk sprang i trapphuset fram och tillbaka...
Jag var in och kikade min statistik, och det visade sig att jag hade haft ganska många besökre igår! =) Det är kul!

Ska försöka ta mig till mamma en sväng och fixa lite... Får se vad som händer senare, känner mig inte så pigg heller.


Bild från promenadem igår Dobby hittade en pinne han tyckte var passande!


Veckans blogg!

Jag är nominerad som veckans blogg inne hos tjejer kan också fisa, så gå gärna in där och rösta på mig! =)


Vaccination

Ett ämne som många tänker på och pratar om just nu är den där svininfluensan och om man ska vaccinera sig eller inte... Det är en ganska svår fråga tycker jag, men jag är nog ganska bestämd, jag vill Inte vaccinera mig på grund av att det sägs att det vaccinet som ges nu bara är en Beta(?) är det sant så låter det inte så bra! Lika så kom vaccinet så pass fort, så det har nog inte blivit testat och så tillräckligt bra, så då vet man inte riktigt hur bra det faktist är? Man har fått sett texter och videos i tidningar om att det kan ge svåra biverkningar, det är de jag är rädd för! MEN man har inte fått höra så bra grejer om det, antingen så är det dåligt med vaccinet eller så vill media bara spela upp alla till att det ska bli just sån här stor diskussion om det...

Hur ska du göra?


Dinsko

Kikade på dinsko.se och hittade en del snygga "party" skor, skulle vilja ha ett par nya såna, känns som jag har samma varje gång jag går ut....



Vilka hade du valt om du BARA fick välja ett par?
Min favorit är nog den i mitten eller den till vänster längst ner, fast alla skulle inte skada!

Fast kom just på att jag vann ju en tradera auktion med ett par snygga skor!


Morgonpromenad

Imorse var vi uppe i tid för att ta en morgonpromenad i skogen men Dobby! Tog med mig kameran så vart en hel del kort! Annars har jag inte gjort nåt alls i dag, vart hemma hos mamma, hon hade gjort julskinka så var tvungen att åka dit att ta en knäckemacka med lite skinka på!









Ska snart åka och hälsa på hos J´s pappa så Dobby får leka lite.
Ikväll blir det bonde söker fru, haha, Roger...


Fototävling

Inne hos Pitejejen håller hon en tävling "best of 2009" Och det här är mitt bidrag i tävlingen, en utav dom första rktiga bilderna jag tagit med min Canon EOS 450D.




Shoe

Vann en tradera auktion idag! Ett par snygga pumps för endast 175kr inkl. frakt! 
Dom är precis min smak med nitar och öppen tå!



Snygga va?


Veterinärbesök

Kom nyss hem för ett tag sen från mamma, vart och käkat tacos! Mums...

var till veterinären idag med Dobby, hin behövde bara kolla i hans öra lite snabbt för att konstatera att det var en svår öroninfalmation! Min lilla kille... Så fick örondroppar som ska hällas i morgon och kväll, inte det lättaste! Och om två- tre veckor ska vi och dra ut en tand som sitter lös och så...

Nu blir det två avsnitt av desperata hemmafruarna!


Kärlek



Imorgon ska vi till veterinären och kolla Dobbys öron, han är svullen och har ont, kände att det var bäst att gå dit så fort som möjligt så det inte blir värre!


God Mat

Hej!
Har vart helt slut i kroppen hela dagen, aningen för jag var ut igår eller så är jag påväg att bli sjuk...
Vi har precis ätit mat och kollat på film, vart lite finmat idag, oxfilé med hemmagjorda potatisklyftor och kantarellsås, rikitgt gott vart det!





Nu blir det sängen med älsklingskillarna!


torsdag

Sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska komma tillbaka så ska vi gå på lunch snart. Ska jobba ikväll mellan 16-21 sen till nästa jobb sen hem till mamma och så åker vi till ullared i natt! Ska bli kul, ska passa på att köpa lite julklappar till folk. Tar med mig dator och kamera så jag kan blogga lite därnere och påväg ner. Kommer vara helt öm i öronen när vi är framme, syster ska ha med sig en kompis, brukar vara rätt flamsiga när dom är med varandra! men jag har ju mami!

jag var ner till djuraffären och skulle köpa ny mat till Dobby, tog en sort han brukar ha, sen skulle dom beställa hem specialmat till han för han är nakenhund, Mini beauty-För en frisk hud och glansigt päls skinn.

Jag fyller år om mindre är 2 månader nu!


Bokhjärta



Jag och bror provade att få ett sånt bokhjärta, här är mitt resultat.
Hade velat att texten i ringen syntes bättre, har beställt sånna närbildslinser
så ska prova fota lika bild då och se om det blir skillnad.



Dobby


Välkommen till min nya blogg!

Flyttade min blogg hit från hosangie.blogspot.com, får se, tror det känns bättre, lite svårare med designen bara, men det går nog ganska fort att lära sig kanske?


Personligt bloggar Personligt
RSS 2.0